It is currently Fri Sep 30, 2016 9:24 pm

  • Forum
    Topics
    Posts
    Last post
  • ACS fellows
    D Anglo Chinese School ( ACS ) aka Methodist Boy's School ..
    2 Topics
    12 Posts
    Last post by marriottpark View the latest post
    on Mon Sep 29, 2008 3:19 pm
  • D' great La Salle ..
    1 Topics
    9 Posts
    Last post by cheqsham View the latest post
    on Thu Nov 13, 2008 4:22 pm
  • MGS ... d' urban girls..
    1 Topics
    20 Posts
    Last post by eppy View the latest post
    on Wed Sep 24, 2008 3:54 pm
  • High School Klang
    4 Topics
    12 Posts
    Last post by Wan View the latest post
    on Fri Sep 25, 2009 8:10 am
  • Girl Of Convent Klang..
    1 Topics
    24 Posts
    Last post by AsmaMarzuki View the latest post
    on Tue Mar 17, 2009 4:24 pm
  • STAR ( Tengku Ampuan Rahimah )
    rasanya sekolah ni dah ada dalam list kot .. tahun bila wujud tak tau le pulak
    0 Topics
    0 Posts
    No posts
  • alah omak KAWIN kan aku ..
    sesapa nak announce pasal kawin dia ke.. kawan sekolah dia kawin ke.. kawan masa kat u dia kawin ke.. sesapa je le yang nak kawin .. selagi si pengantin tu kenal dan jemput kita datang .. sila le bg tau kat sini .. jgn campur ngan topik lain ..
    7 Topics
    39 Posts
    Last post by razwan View the latest post
    on Fri Jun 19, 2009 9:53 am
  • Gathering lagik!!
    tak kira le gathering kecik ke.. besar ke.. ikut batch ke.. ikut jantina ke.. ikut keturunan ke.. ikut suku ke.. ikut sukale.. boleh invite kat sini ..
    6 Topics
    44 Posts
    Last post by AsmaMarzuki View the latest post
    on Thu Apr 02, 2009 5:43 pm
  • berita terkini..sensasi..
    anything yg related ngan kita-kita je .. as long tak de kene mengena ngan topik yang dah sedia ada
    2 Topics
    7 Posts
    Last post by AsmaMarzuki View the latest post
    on Thu May 21, 2009 1:03 pm
  • Pasal ALUMNI ..
    dalam groups friendster (AYSK) dah byk kali ulang bende ni .. kekadang aku naik bosan tgk perkataan ALUMNI .. kalau betul nak buat meh tenyeh sini ..
    2 Topics
    3 Posts
    Last post by administrator View the latest post
    on Tue Jun 17, 2008 10:07 am
  • list of Friendster budak AYSK
    sebenarnya memang ramai yg ada fs ni.. tinggal lagik aktif ngan tak aktif je .. so kalau korg rasa nak layan gak .. tinggalkan id korg ataupon email korg kat sini ..
    1 Topics
    7 Posts
    Last post by eppy View the latest post
    on Wed Sep 24, 2008 5:22 pm
  • Album lama-lama..
    kalau korg ada gambar2 lama nak kongsi kat sini tolong kecikkan saiz sekecik yg boleh ( jpeg please )
    1 Topics
    39 Posts
    Last post by shedot View the latest post
    on Sun Dec 14, 2008 10:25 pm
  • Job discription kami ..
    rasanya ada baiknya kalau aku letak thread ni .. kekadang berguna untuk kengkawan lain dan juga diri sendiri .. bagi tau pasal korang nye keje kat kengkawan ..
    1 Topics
    5 Posts
    Last post by cheqsham View the latest post
    on Tue Nov 11, 2008 10:49 am
  • 'ini port topik bebas'
    selain dari topik yg telah ditetapkan di atas .. letak sini
    7 Topics
    40 Posts
    Last post by razwan View the latest post
    on Tue Jul 15, 2008 3:30 pm
  • Whatever 'Business'
    MLM, direct selling, jamu, kuih raya, jahit baju, insurans, jual kopi pra campuran, open tender, carik partner, carik kerja, kerja kosong, jual prepaid, jual apa saja yg halal.. sini aaa
    7 Topics
    10 Posts
    Last post by lynn View the latest post
    on Fri May 22, 2009 12:19 am
  • Renungan dan Iktibar
    kekadang kita nak baca buku payah .. liat .. so apa kata kalau korg letak le cerita-cerita nasihat ke. tauladan ke.. cerita keagamaan ke.. jangan asyik layan duniawi je ..
    5 Topics
    5 Posts
    Last post by AsmaMarzuki View the latest post
    on Fri Jan 16, 2009 2:18 pm
  • Thread LAWAK!!
    rasa nak kongsi lawak korg leh post kat sini .. jangan lawak terlalu ehem-ehem sudah ..
    0 Topics
    0 Posts
    No posts
  • dunia hiburan
    0 Topics
    0 Posts
    No posts
  • Forum
    Topics
    Posts
    Last post
  • Feedback / Cadangan
    tinggalkan cadangan korang kat sini..
    1 Topics
    1 Posts
    Last post by sitirusdianaruslan View the latest post
    on Sat Jun 20, 2009 2:19 am

Login  •  Register

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 14 on Thu Aug 02, 2012 4:43 am

Registered users: No registered users
Legend: Administrators, Global moderators

cron